tisdag 13 oktober 2015

Hösten är definitvt här


Hösten är definitivt här! Vilket jag kanske egentligen konstaterade i mitt förra inlägg. Hösten förde, som alltid, med sig den lilla höstförkylningen. Gillar inte. Blir rastlös per automatik när jag egentligen borde ta det lugnt... Nåväl, istället för att fortsätta beklaga mig över flunssan tänker jag istället fokusera på det som har piggat upp tillvaron.


Det blev ett traditionellt besök till de galna dagarna och vi blev helt galna. Ni vet kanske känslan - skulle inte köpa något alls men kommer ut med en massa gula kassar? Vi hann ändå med det vi aaaalltid gör i just det varuhuset - nämligen med att testa hattar. Den här gången testade vi matchande sådana. Men de fick inte komma med hem.


Har också fått träffa en härlig mängd kompisar i olika sammanhang och har en hel mängd kompisträffar att se framemot. Det ger energi och det verkar som sagt behövas denna höst, trots allt det fantastiska solskenet vi har fått njuta av. Ibland behövs det stunder utan någon logik för att helt fyllas av ny energi. Ibland behövs det en spontan, vansinnesdans för att orka med nästa vardag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar