söndag 27 oktober 2013

Veckoslutets härliga cakbitar!

Fick vara med om allt möjligt kul och värdefullt i helgen. Kom till följande insikter, inget världsomvälvande, men tänkte nu lista dem här i alla fall:

1. Frukosten är den viktigaste och den absolut härligaste måltiden på dagen. Blev hotellfrukost på fredag och buffetfrukost på lördag - finns det något bättre? Det är lätt hänt att man under vardagen inte lägger så mycket tid på det där med frukost, men då tycker jag man ska satsa på det under veckosluten istället, dagen blir så bra med en ordentligt frukost! 


2. Rekreation med arbetskamrater är viktig att ordna ibland. En regnig dag i Tallinn med många viktiga traditioner var precis vad vi behövde. Mat, dryck, skratt och umgänge, det är liksom inte svårare än så! ;)

3. Vill en dag ha ett akvarium! (Blev en lite rolig bild med Annikas spegelbild)

4. Blommor är vackra och det är okej att köpa blommor till sig själv om ingen annan gör det.

5. En tjejkväll gör alltid gott för själen. Helgens koncept var perfekt. Tack Ida, Helena, Caroline och Annika! <3

6. Gör saker som inspirerar dig och får din fantasi att flöda. Den här söndagen gjorde just det. Teaterövningen bådade gott för den nya pjäsen och jag bubblar av idéer varje gång, älskar det! Hade ett härligt möte med våra äventyrsscouter och fick snacka och planera bakning tillsammans med dem! Gött!

Mina flygekorrar <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar